fbpx

Eurovision 2024: Αυτό είναι το φετινό τραγούδι της Κύπρου! (video)

Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Silia Kapsis και το ΡΙΚ, μας έδωσαν την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, ένα μικρό teaser από το videoclip του τραγουδιού της Κύπρου, “Liar”, με το οποίο θα ταξιδέψουμε στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες κατάφερε να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views στο Instagram και να μας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επιτέλους, όμως, η μέρα που περιμέναμε τοοοόσο, έφτασε και σήμερα θα ακούσουμε επιτέλους ολόκληρο το τραγούδι, αφού μόλις κυκλοφόρησε επίσημα κι εμείς σου έχουμε το video clip!

Δες πιο κάτω το video clip:

Δημήτρης Κοντόπουλος και η Elke Tiel (στίχοι), ενώ το video clip σε σκηνοθεσία Κώστα Καρύδα, γυρίστηκε σε lobby ξενοδοχείου στη Λεμεσό.

Το τραγούδι “Liar”, «δεν αφορά κατ’ ανάγκη ένα πρόσωπο, αλλά και διάφορες ψεύτικες καταστάσεις που η σημερινή πραγματικότητα έχει δυστυχώς επιβάλει. Καταστάσεις όπως, ο χλευασμός της εξωτερικής εμφάνισης (body shaming), η σεξουαλικότητα και γενικότερα η κάθε μορφής καταπίεση».

Μέσα από τα μάτια της εκπροσώπου της Silia, το κοινό παρακολουθεί «μια σειρά καταπιεστικών καταστάσεων που ένας ψεύτικος κόσμος και η κακή πλευρά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συχνά επιβάλλουν». Στο δεύτερο μέρος του video clip, όπως αναφέρεται, η Silia «αντιδρά στις εν λόγω ψεύτικες καταστάσεις, ταράζοντας τα νερά και ζώντας τη δική της αλήθεια, εμπνέοντας ταυτόχρονα και τους υπόλοιπους που την ακολουθούν σε μια γιορτή απελευθέρωσης και χαράς»!

tv.rik.cy

Στο video παρουσιάζεται ένα εξαιρετικά μικρό δείγμα της δυναμικής χορογραφίας, με την οποία θα παρουσιαστεί στην σκηνή το “Liar”, που επιμελήθηκαν στο Los Angeles οι διακεκριμένοι χορογράφοι Guy Groove και Kelly Sweeney.

Πώς σου φαίνεται το φετινό τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending