fbpx

Φουρέιρα & Παπαρίζου θα εμφανιστούν στη Eurovision 2024 μαζί με μια παλιά αγαπημένη legend!

Hello Europe… Hello Eurofans! Δεν έμεινε και πολύς καιρός μέχρι τη Eurovision 2024 κι ενώ οι προβλέψεις για τον φετινό νικητή έχουν πάρει «φωτιά», μια είδηση “fuego” ήρθε για να εντείνει κι άλλο την αγωνία μας!

Η Σουηδία είναι «μάνα» στη διοργάνωση της Eurovision, γι’ αυτό δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα δούμε ένα υπερθέαμα.

Ωστόσο, αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα είναι ότι θα δούμε (ξανά) την Ελένη Φουρέιρα και την Έλενα Παπαρίζου να κάνουν come back μαζί με άλλους legends που «έγραψαν» ιστορία. Μάλιστα, μια εξ αυτών είναι η μεγάλη έκπληξη που όλοι περιμέναμε (χροοοόνια τώρα)!

Δες ποιοι legends θα είναι special guests στην Eurovision 2024:

1
Ελένη Φουρέιρα

famagusta.news

“A yeah a yeah a yeah, yeah a yeah a yeah FUEGO!” Η queen Φουρέιρα θα είναι μια από τους legends και μάλιστα θα εμφανιστεί στον Α’ Ημιτελικό, όπου θα συμμετέχει και η Κύπρος με τη 17χρονη Silia Kapsis.

Αν και δεν ξέρουμε ακόμη ποιο τραγούδι θα πει, είμαστε σίγουροι ότι θα μας χαρίσει άλλο ένα εκρηκτικό act, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε!

2
Έλενα Παπαρίζου 

24sports.com.cy

Είναι νούμερο ένα στα καρδιές μας, είναι νούμερο ένα και στην Ευρώπη! Εννοείται πως η Έλενα Παπαρίζου δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φετινή Eurovision, μιας και η Σουηδία είναι η γενέτειρα της.

Και guess what… Θα τραγουδήσει ξανά το νικητήριο eurosong του 2005, “My number one”, αλλά αυτή τη φορά θα την απολαύσουμε σε μια πιο μελωδική ερμηνεία. Ξεχνάμε δηλαδή το iconic χορευτικό και τη λύρα!

3
Loreen 

tanea.gr

Εντάξει, μπορεί να εννοείται ότι θα κάνει την εμφάνισή της, μιας και είναι η περσινή νικήτρια, αλλά αξίζει μια θέση στους Eurovision legends…

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική γυναίκα που μετρά 2/2 νίκες με τις συμμετοχές της στην Eurovision. Λέτε να δούμε ένα mix του “Euphoria” και του “Tattoo”;! Wow!

4
Måns Zelmerlöw

aftonbladet.se

“We are the heroes of our time…” Να σου θυμίσω ότι αυτός ο legend, το 2019 ήταν ξανά guest και τραγούδησε το “Fuego”!

Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να λείπει από τον φετινό διαγωνισμό, αφού ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που κατάφεραν να στέψουν τη Σουηδία νικήτρια χώρα. Ο Zelmerlöw πήρε την πρωτιά το 2015 με τα εντυπωσιακά γραφικά και το τραγούδι του (καλά, μέτρησε και η εξωτερική εμφάνιση λίγο 😉)!

5
Sertab Erener

dailysabah.com

Πάμε να δούμε και την έκπληξη που λέγαμε… Σίγουρα θυμάσαι το νικητήριο τραγούδι του 2003 και το -σχεδόν τσιφτετέλι- που χόρεψε η Sertab στη σκηνή.

Το “Everyway that I Can” είναι σίγουρα ένας από τους «ύμνους» της Eurovision και φέτος θα το απολαύσουμε ξανά από την Sertab Erener, που όπως αποκάλυψε έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για το act της! CAN’T WAIIIIIIIT!

Εσύ ποι@ από τους Eurovision legends ανυπομονείς να δεις στο Μάλμε της Σουηδίας; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending