fbpx

Γιατί δεν απαντά στα μηνύματα μου;

Ουκ ολίγες είναι οι φορές που έχω δει γυναίκες σε κατάσταση αμοκ. Κοιτώντας συνεχώς την οθόνη του κινητού τους, κάθε λίγο και λιγάκι μήπως δεν υπάρχει σήμα, αλλάζοντας συνέχεια θέση προσπαθώντας να καταλάβουν γιατί δεν έρχεται τούτο το “γέριμο” το μήνυμα απ’το αγόρι τους, που με τόση ανυπομονησία περιμένουν τόόσες  ώρες. Για να σου πω την αλήθεια, μην περιμένεις να’ ρθεί, γιατί δεν πρόκειται να σου στείλει. Το γιατί; Μην ανησυχείς, εγώ είμαι εδώ να σου λύσω τις απορίες σου. ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ….

 

Νο1- Θεωρεί οτι δεν είναι απαραίτητο.

cropfall

Μπορεί εμείς να μην απαντάμε στο τηλεφώνημα ή στο μήνυμα, θέλοντας “να κάμουμε καμώματα”. Αυτό όμως, για τους άντρες δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Άλλωστε, είναι ευρέως γνωστό πως οι άντρες δεν το έχουν και πολύ με το “λέγειν”, αλλά αν δεν υπάρχει και κάποια ερώτηση, είναι πολύ πιθανό είτε να αργήσει να σου στείλει το επόμενο μήνυμα ή και να μην σου απαντήσει κιόλας. Ο λόγος; Mα επειδή προφανώς, δεν το θεωρεί απαραίτητο. Και να σου πω κάτι; Αν θες να του πεις κάτι σημαντικό ή ακόμη και να ελέγξεις την αντίδραση του, πάρ’ τον ένα τηλέφωνο.

 

Νο2- Είναι απασχολήμενος εκείνη την ώρα.

busy

Εαν είναι απασχολημένος ή είναι στη δουλειά. Είναι πολύ πιθανό, όχι μόνο να μην απαντήσει στο μήνυμα ή τη/τις κλήσεις σου, αλλά να μην έχει δει καν το κινητό του, που έχει “πάρει φωτιά” απ’ τις τόσες κλήσεις. Μπορεί να σου φαίνεται αδιανόητο, αλλά ισχύει για όλους τους άντρες, μηδενός εξαιρουμένου.

 

Δες: 8+1 μυστικά που οι άντρες κρατούν από τις γυναίκες!

 

No3- Σε αποφεύγει.

He-Avoids-Commitment

Γενικά, οι άντρες εκ φύσεως αποφεύγουν την άμεση προσέγγιση, ειδικά όταν έχουν κάτι αρνητικό να πουν. Γι’ αυτό προτιμούν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, παρά να πουν για το τι θα ήθελαν στη σχέση τους. Αν λοιπόν, παρατηρήσεις κάτι τέτοιο, απλά go on.

 

No4- Δεν σε γουστάρει

556844_10151393750532425_1970281134_n

Αν θες μια τελευταία συμβουλή απο ‘μένα, τότε άκου! Μπορεί να σου έδωσα κάποιες συμβουλές για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, αλλά μία είναι η ουσία:

Αν ο άλλος θέλει να φύγει απο μια σχέση τότε θα βρει τον τρόπο!

ΟΚ, δε λέω, μπορεί να είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιεί για να ψαρέψει την αντίδραση σου. Σε κάποια φάση όμως, θα σου απαντήσει! Αν όμως δεν έχεις απάντηση, τότε καλύτερα άσ΄το. Γιατί πολύ απλά, δεν σε γουστάρει!

Κατι τελευταίο αλλά μη εξαιρετέο: αν έστειλες μήνυμα και δεν έλαβες απάντηση, προς Θεού μην ξαναστείλεις, αλλά και ουτέ να τηλεφωνήσεις. Και έλεος δηλαδή, μην κάνεις το λάθος να πάρεις τηλέφωνο για να δεις αν είναι καλά. ΜΗΝ ΜΗΝ ΜΗΝ!!!

Δες επίσης: 5 λόγοι να MH βγεις με τον/την πρώην σου, ειδικά αυτή την περίοδο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending