fbpx

Ο Roberto Carlos και η σχέση του με το εξωτερικό φάλτσο! (video)

Είναι εκείνες οι μέρες που κάθεσαι και αναπολείς γκολ και στιγμές από μεγάλα παιχνίδια και μεγάλους παίχτες. Ότι και να δεις, όποιο παίχτη ή ομάδα ακολουθείς θα καταλήξεις στον Roberto Carlos.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σίγουρα θα δεις μια φορά ένα βίντεο του με κάποιο εντυπωσιακό γκολ!

1
Roberto Carlos vs France

Ο Romario κερδίζει φάουλ και φεύγει για να πάει να γεμίσει την περιοχή. Ο Roberto Carlos με απέραντη σιγουριά παίρνει την μπάλα, την γυρίζει για να βρει το σημείο που ψάχνει (λογικά της μιλάει και λίγο ερωτικά) και ετοιμάζεται να σουτάρει. Στα γκολποστ απέναντι κάθεται ο Bartez και οι Γάλλοι νιώθουν αρκετά ασφαλείς! Ο Βραζιλιάνος αποφασίζει να τον μαρμαρώσει και να αψηφήσει όλους τους νόμους της φύσης.

https://www.youtube.com/watch?v=3ECoR__tJNQ

2
Roberto Carlos vs Tenerife

Είναι βραδάκι, είσαι στην Ισπανία και έχει αγώνα της Real Madrid. Λες κάτσε να δούμε μπορεί να έχει και κάτι καλό. Βγάζουν μια δύσκολη μπαλιά στον Roberto, λες δεν γίνεται θα την προλάβει και θα βγάλει και σέντρα. Τον βλέπεις να τρέχει λες την πρόλαβε το θηρίο. Τότε κάνει κάτι που δεν το περίμενες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Σουτάρει από την γραμμή του κόρνερ και σκοράρει ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το βίντεο που θα δείτε έχει dislikes στο Youtube. Μην παρεξηγήσετε είναι από καθηγητές Φυσικής. Πώς να το εξηγήσουν…

3
Roberto Carlos vs Argentina

Είσαι η Αργεντινή, στήνεις το τοίχος σου μαεστρικά και λες πάλι καλά που δεν εκτελεί ο Ronaldinho. Βλέπεις τον Roberto Carlos να παίρνει φόρα και λες καλά πώς θα την περάσει από το τοίχος; Ευτυχώς δεν βρίσκει στο τοίχος γιατί αν έβρισκε θα θρηνούσαμε θύματα με την δύναμη που έφυγε η μπάλα. Καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας (όπως την βλέπουμε εμείς – δεν μιλάμε για το πόδι του Αλωνεύτη), εκεί που κανένας και τίποτα δεν μπορούσε να την σταματήσει.

4
Roberto Carlos vs Portuguesa

Επιστρέφει στη Βραζιλία και πολλοί πιστεύουν πως ξόφλησε. Ο ίδιος σημειώνει ένα πύραυλο και πλέον ξεκίνησαν να φοβούνται πως δεν έχουν δει το τελευταίο σόου του. Σε αγώνα κόντρα στην Portuguesa τρέχει, βγάζει μπαλιά παράλληλη και κερδίζει κόρνερ. Βλέπει τον τερματοφύλακα και τον συμπαίκτη του στην ίδια ευθεία και με φαλτσαριστό σουτ θα του έδινε ένα γκολ με φύσημα. Τελικά δεν χρειάστηκε ούτε το πόδι του επιθετικού αφού το φάλτσο ξεγέλασε τον τερματοφύλακα.

https://www.youtube.com/watch?v=HR69NDVKFoY

Αυτές είναι μόλις 4 μαγικές στιγμές του Roberto Carlos. Εσένα ποια σε στιγμάτισε;

Δες επίσης: Jorge “Magico” Gonzalez: Ο ύπνος του στέρησε το μεγαλείο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending