fbpx

Φιλί ή όχι στο πρώτο Ραντεβού; 5+1 Κύπριοι απαντούν!

Το πρώτο ραντεβού είναι συνήθως μια συνάντηση η οποία προκαλεί αρκετό άγχος σε πολλούς. Μπορεί να έχει μια τραγική κατάλιξη ή να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο στη συνέχεια.

Η όλη διαδικασία όμως του πρώτου ραντεβού, μπορεί να σε κάνει να νιώθεις αμηχανία και νευρικότητα, καθώς θα προσπαθείς να παρουσιάσεις την καλύτερη, την πιο ενδιαφέρουσα και πιο «γνήσια» εκδοχή του εαυτού σου!

Και κάπου μέσα στις σκέψεις σου και σ’ όλο το σκηνικό αναρωτιέσαι… είναι ή όχι το πρώτο ραντεβού το ιδανικό για να δώσεις «το φιλί»; Γι’ αυτό τον λόγο, ρωτήσαμε 6 Κύπριους και Κύπριες να μας πουν τη γνώμη τους για το φιλί και το πρώτο ραντεβού!

Δες πιο κάτω τις απόψεις τους:

1
Άντρας, 21 ετών

Εξαρτάται, αν το φέρει η φάση, αν νιώσεις άνετα μαζί της, αν δεις ότι “ψήνεται” τζιαι η ίδια… Εγώ πάντως εν έδωκα φιλί στο πρώτο ραντεβού, γιατί ήμουν 17 τζιαι θα ήταν το πρώτο μου ραντεβού ever, τζιαι αντρέπουμουν!”

2
Κωνσταντίνος, 17 ετών

“Πιστεύω ότι δεν πρέπει να δίνεις φιλί που το πρώτο ραντεβού γιατί εν να σε πάρει για «λυσσιάρη» χαχαχα!  Γενικά μπορεί η κοπέλα να σε παρεξηγήσει, επειδή δεν γνωρίζεστε καλά ακόμα. Γι’ αυτό εγώ θεωρώ ότι πρέπει να περιμένεις, να υπάρχει τζιαι κάτι να περιμένεις για τη συνέχεια…

3
Γυναίκα, 21 ετών

“Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να δίνεις φιλί στο πρώτο ραντεβού, επειδή ο άλλος μπορεί να σε θεωρήσει «εύκολη». Ενώ αν περιμένεις λίγο καιρό πριν δώσεις το φιλί, εκτός από το ότι θα «βασανίσεις» τον άλλο, θα σου δείξει περισσότερο σεβασμό!”

4
Χριστόφορος, 20 ετών

LovePanky.com

“Δεν έχει σωστή συμβουλή σε τέτοια θέματα, θεωρώ. Δεν είναι θέμα στρατηγικής για ‘μένα! Αν το νιώθεις και το «τραβά» η φάση το κάνεις, αλλιώς όχι!”

5
Νάταλη, 21 ετών

dating.lovetoknow.com

“Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρέπει ή δεν πρέπει. Εάν νιώσεις πως θέλεις να το κάνεις, να το κάνεις…  Εξάλλου ένα φιλί δεν δείχνει και τη συνέχεια της σχέσης. Μπορεί να είναι ένα αθώο φιλί, μπορεί όμως να εξελιχθεί και σε κάτι ωραίο και καλύτερο σιγά – σιγά!”

6
Βασίλης, 22 ετών

Yang.gr

“Αν έσσιεις πρόθεση, τζιαι ψάχνεις για κάτι σοβαρό (εξαρτάται τζιαι που την εντύπωση που σου δίνει η άλλη) καλύτερα όχι φιλί που το 1ο ραντεβού. Εν να έσσιεις πολύ τζιαιρό… μετά! Χαχαχα!”

Εσύ τι έκανες ή θα ήθελες να κάνεις; Γράψε μας στα σχόλια την άποψή σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending