fbpx

5+1 νέες σειρές που αξίζει να δεις φέτος στην κυπριακή TV! (trailers)

Ακόμη μια χρονιά που η τηλεοπτική σεζόν προβλέπεται συναρπαστική και ο ανταγωνισμός θα «χτυπήσει» κόκκινο. Φυσικά -εκτός από τα νέα προγράμματα- που θα απολαύσουμε, αρκετές είναι οι σειρές, οι εκπομπές, τα τηλεπαιχνίδια και τα reality που συνεχίζονται.

Ας αφήσουμε, όμως, όλα τα υπόλοιπα κι ας ρίξουμε μια ματιά στις νέες σειρές που θα προβληθούν από τα κυπριακά κανάλια, είτε αυτές είναι original κυπριακές, είτε πρόκειται για ελληνικές σειρές.

Πιο κάτω σου μαζέψαμε 6 νέες σειρές που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσεις, καθώς θα σου κινήσουν τον ενδιαφέρον και θα σε κρατήσουν σε αγωνία με την υπόθεση και τις εξελίξεις τους!

Δες πιο κάτω ποιες είναι αυτές οι σειρές:

1
Ψέματα (Δράμα)

Υπόθεση: Η 38χρονη Έλενα έχει μόλις χωρίσει, οπότε όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που διδάσκει, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδερφής της, που τον γνωρίζει καλά, καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους.

Το ραντεβού πάει απροσδόκητα καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας, χωρίς να δούμε τι διαδραματίζεται το υπόλοιπο της βραδιάς. Την επόμενη μέρα ο Αντρέας, στέλνοντας μήνυμα στο κινητό της Έλενας την ευχαριστεί για την υπέροχη βραδιά, εκείνη όμως πηγαίνει στην αστυνομία…

Πρεμιέρα: Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 22:15 στον Alpha Κύπρου και καθημερινά την ίδια ώρα.

Ηθοποιοί: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος κ.α.

2
Σαλώμη (Δράμα)

Υπόθεση: Ένας γάμος με τον λάθος άνθρωπο, μια καρδιά δοσμένη αλλού. Πόσο δύσκολη είναι η ζωή που την περιμένει; Η Σαλώμη, μια νεαρή κοπέλα από τη Λεμεσό, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αναγκάστηκε να παντρευτεί όχι τον άνθρωπο που αγαπούσε, αλλά τον αδελφό του. Από εκείνη τη μέρα ξεκίνησε και ο γολγοθάς της.

Πρεμιέρα: Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου στις 22:10 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη την ίδια ώρα, στον ANT1.

Ηθοποιοί: Ειρήνη Καραγιώργη, Γιώργος Ζένιος, Χάρης Κκολός, Ανδρέας Δανιήλ, Γιώργος Τζιωρτζής, Ανδρέας Κουτσόφτας, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Λουκία Πρωτόπαπα, Σπύρος Σταυρινίδης, Αγγελική Φιλιππίδου κ.α.

3
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (Κωμωδία)

Υπόθεση: Τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικές ζωές. Το μόνο που έχουν κοινό είναι το όνομά τους: Μαίρη. Η Μαίρη είναι καλή σύζυγος, μητέρα και… ερωμένη. Η Μαίρη είναι σωστή νοικοκυρά, με μια πεθερά… μάλαμα. Η Μαίρη είναι ωραία και το παίζει μοιραία!

Ηθοποιοί: Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη κ.α.

Η σειρά θα προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημέρα της πρεμιέρας.

4
Γλυκάνισος (Δράμα)

Υπόθεση: Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει και ενώνει 2 ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ;

Ηθοποιοί: Γιώργος Παπαγεωργίου, Έλενα Πιερίδου, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανός Σταματάκης, Εύρη Σωφρωνιάδου,  Χρήστος Κοντογιώργης κ.α.

Η σειρά θα προβάλλεται από το Sigma, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημέρα της πρεμιέρας.

5
Ο παράδεισος των κυριών (Δράμα)

Υπόθεση: Ένα υπέροχο πολυκατάστημα γυναικείων ειδών. Άνθρωποι χαμογελαστοί, άνθρωποι σκυθρωποί, μακιγιαρισμένοι, καθωσπρέπει. Ακίνητοι σαν κούκλες στη βιτρίνα. Η βιτρίνα φωτεινή, λαμπερή, πολύχρωμη. Αλλά τι κρύβει η πίσω όψη; Πόσα μυστικά σκεπάζει το φως;

Ηθοποιοί: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου κ.α.

Η σειρά θα προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημέρα της πρεμιέρας.

6
Σμύρνη μου αγαπημένη (Δράμα)

Υπόθεση: H Filio Williams, μια ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen για να συμπαρασταθεί στους Σύρους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και μακριά από την πατρίδα της.

Το βιβλιαράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών.

Πρεμιέρα: Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 21:00, στον Alpha Κύπρου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη (mini σειρά, 4 τεσσάρων επεισοδίων)

Ηθοποιοί: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Nathan Thomas, Γιάννης Εγγλέζος, Ταμίλλα Κουλίεβα κ.α.

Εσύ τι θα επιλέξεις να δεις φέτος; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending