fbpx

Πώς ο Φειδίας από το Μένοικο κατάφερε να γίνει famous & να βγάζει €50000 τον μήνα! (video)

Σίγουρα κάτι θα άκουσες κι εσύ για τον Κύπριο διάσημο Youtuber, Φειδία, που αγκάλιασε τον Elon Musk. Μέσα από το YouTube channel του, μοιράζεται τις περιπέτειές του και τα βιντεάκια του μαζεύουν χιλιάδες προβολές.

Ο Φειδίας Παναγιώτου, λοιπόν, αν δεν το γνώριζες, κατάγεται από το χωριό Μένοικο, της επαρχίας Λευκωσίας και μέσα από σκληρή δουλειά (και φυσικά πολλή τρέλα) κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα… και μάλιστα να πληρώνεται «χοντρά»!

Για να κυνηγήσει τους στόχους του και να πετύχε, ξεκίνησε από πολύ χαμηλά… αλλά σήμερα βγάζει 50.000 ευρώ τον μήνα, κάνοντας αυτό που αγαπά και τον κάνει ευτυχισμένο!

Μάθε πώς τα κατάφερε ο Φειδίας:

Ο Φειδίας με το που τέλειωσε τον στρατό, πήρε ένα αεροπλάνο και πήγε μόνος του στην άλλη άκρη του κόσμου… στην Αμερική, για να κυνηγήσει το όνειρο του! Φυσικά όλη του η διαδρομή μέχρι να καταφέρει αν γίνει διάσημος YouTuber ήταν πολύ δύσκολη, αφού κάποιες φορές ζητιάνευε για να τα βγάλει πέρα!

Εκτός από τις οικονομικές δυσκολίες, ήταν και δύσκολο να βρίσκει και ιδέες που να κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και να μάθει πώς να κάνει καλύτερα τα βιντεάκια του.

Επίσης, αναγκάστηκε σε κάποιες περιπτώσεις να κάνει συνεργασίες, οι οποίες δεν τον αντιπροσωπεύαν (π.χ. συνεργασία για… εμφύτευση μαλλιών), μόνο και μόνο για να πάρει χρήματα και να τα επενδύσει στη δημιουργία περιεχομένου στο YouTube.

Φυσικά, σε όλη του την προσπάθεια είχε δίπλα του μια ομάδα στήριξης 7 ατόμων, αλλά και την οικογένειά του, η οποία είναι πάντοτε στο πλευρό του!

Με τα λεφτά που βγάζει πλέον (δεν τα λες και λίγα €50000/τον μήνα) πρέπει να πληρώσει την ομάδα που δουλεύει για εκείνον, αλλά και να επενδύσει και πίσω στα video του, με σκοπό να τα κάνει ακόμη καλύτερα.

Ο Φειδίας που διαπρέπει στην Αμερική, μετά την αγκαλιά που έκανε στον Elon Musk, επέστρεψε για λίγο στην Κύπρο, όπου μίλησε σε διάφορες εκπομπές και podcast για το κατόρθωμά του. Ενώ, όπως παραδέχτηκε αυτή η αγκαλιά του έφερε και νέες συνεργασίες και πολλοί ήταν αυτοί που του έστειλαν για interview.

Το να αγκαλιάσεις έναν από τους πλουσιότερους και πιο γνωστούς ανθρώπους στον κόσμο, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Όπως ανέφερε, η εμπειρία ήταν πολύ κουραστική, όμως, δεν ήθελε με τίποτα να τα παρατήσει. Βρισκόταν 3 ολόκληρους μήνες έξω από το Twitter για να καταφέρει τον στόχο του. Ευτυχώς είχε την υποστήριξη των θαυμαστών του, αφού πολλά ήταν τα άτομα που τον επισκέπτονταν έξω από το Space X για να τον στηρίξουν σ’ αυτήν την προσπάθεια!

Ο Elon Musk πείστηκε τελικά, σε επίσκεψή του στο Κατάρ, να αγκαλιάσει τον Κύπριο YouTuber, έπειτα από παρότρυνση θαυμαστών, αφού ο ίδιος φοβόταν, επειδή υπάρχουν πολλοί «περίεργοι και επιτήδιοι» που προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί του… ακόμη και γυναίκες που θέλουν να τον παντρευτούν!

Όπως ανέφερε σε μια άλλη συνέντευξη, στη συνάντηση που είχε με τον Musk του ανέφερε ότι αποτελεί την “εκπαίδευση του”, αφού είδε όλα του τα podcast, από τα οποία όπως ανέφερε έμαθε: φυσική, ιστορία, πληροφική και πολλά άλλα.

Ο Φειδίας εκτός από το να αγκαλιάσει τον ιδιοκτήτη του Twitter, κατάφερε να κερδίσει μια Lamborghini αξίας 300.000 δολαρίων σε ένα από τα πολλά challenges του γνωστού Αμερικανού YouTuber, MrBeast!

Στην πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί, ο Φειδίας έκανε συνεντεύξεις στους υποψήφιους προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας και -τώρα- επέστρεψε πίσω στο Λος Άντζελες για να φέρει εις πέρας τη νέα του περιπέτεια… Να ταξιδέψει, δηλαδή, μόνος του σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς χρήματα! Η αποστολή του θα έχει αφετηρία και τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και θα έχει στη διάθεσή του περίπου 10-15 μέρες.

Ο Φειδίας πέραν από τις τρέλες που κάνει στα videos του, δίνει ένα σημαντικό μάθημα σε όλους, όπως και μια συμβουλή… Να κάνεις πάντα εκείνο που νιώθει η καρδιά σου και αυτό που σε κάνει εσένα να διασκεδάζεις, να είσαι χαρούμενος και να περνάς καλά!

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι του στο YouTube και να μείνεις συνονισμέν@ για να βλέπεις όλα του τα βιντεάκια (περιπέτειες)!

Πώς σου φάνηκε η ιστορία του Φειδία Παναγιώτου που κατάφερε να γίνει διάσημος YouTuber;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending