fbpx

Το Fame Story επιστρέφει με Ελένη Φουρέιρα & έναν trapper «έκπληξη» στην κριτική επιτροπή!

Θυμάσαι το Fame Story; Αν όχι, ήταν ένα μουσικό reality show που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2002.

Μάθε, λοιπόν, πως επιστρέφει (πολύ πιθανόν) στις 24, 29 ή 30 Σεπτεμβρίου – ανάλογα με την ημέρα προβολής. Πάντως, ανυπομονούμε να δούμε αν θα θυμίζει το παλιό αγαπημένο show ή αν θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό!

Για ‘σένα που δεν θυμάσαι… Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε την καριέρα του από το Fame Story 3, ενώ ο Θάνος Πετρέλης και η Καλομοίρα ήταν στα προηγούμενα shows.

Μάθε πιο κάτω ποιους θα δούμε στην κριτική επιτροπή:

youfly.com

Στην παρουσίαση θα δούμε (φυσικά) τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ η κριτική επιτροπή, όπως φαίνεται, θα αποτελείται από δυνατά ονόματα, όπως Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο.

Για πρώτη φορά σε ελληνικό μουσικό reality show θα δούμε και έναν trapper σε ρόλο κριτή και αυτό δεν μας προκαλεί και τόση εντύπωση, αν σκεφτεί κανείς πόση δυναμική έχει αυτό το είδος μουσικής στις μέρες μας!

Σύμφωνα, λοιπόν, με διάφορες φήμες που ακούγονται για την κριτική επιτροπή του Fame Story, ο Light θα είναι ο 4 κριτής. Παρ’ όλα αυτά, οι τελικές υπογραφές δεν έχουν «πέσει» ακόμη. Ας κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να μάθουμε…

Μέχρι στιγμής, οι μόνοι «σίγουροι» φαίνεται να είναι οι coaches, που θα είναι οι: Μαρία Σολωμού, Fipster και Mente Fuerte (σε δεύτερο στάδιο). Στο νέο Fame Story θα δούμε και παλιούς παίκτες, όπως ο Νίνο, ο Κώστας Καραφώτης και η Μάρω Λύτρα, ενώ κάποιοι από αυτούς θα έχουν και μόνιμο ρόλο στο reality show.

Για πες! Εσύ θα βλέπεις το Fame Story φέτος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,800FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending