fbpx

Έμεινες τελευταία στιγμή να ψάχνεις δώρο για την κολλητή; Δες τι σου προτείνουμε!

Γιορτές σημαίνει party, glitter και φυσικά… δώρα, secret santa και πολλά gatherings με την παρέα! Δώρα για την κολλητή σου, τη μαμά σου, το αγόρι σου, αλλά και για σένα την ίδια αφού ήσουν τόσο καλή όλο το 2023 και το αξίζεις!💅✨

Και αν είσαι άτομο πολυάσχολο και δεν βρήκες ακόμη χρόνο για να πάρεις δώρα για τους αγαπημένους σου, μην ανησυχείς we got you covered! Σου βρήκαμε τέλεια beauty gift sets σε τέλειες συσκευασίες για κάθε γούστo και σε κάθε τιμή.

Δες τι σου προτείνουμε:

1
It’s giving… “festive”

Αν ψάχνεις δώρο για την ξαδέρφη, φίλη που είναι makeup junkie και της αρέσει το glam, τότε θα ενθουσιαστείς με αυτό που θα σου πούμε!

Η DUST+CREAM έκανε launch τη νέα limited edition σειρά της COSMIC DUST με ό,τι πιο festive για full λάμψη για τις φετινές γιορτές! Πάρε της δώρο την liquid eyeshadow -ό,τι πιο hot φέτος- σε metallic silver και την double ended mascara που είναι από τη μια πλευρά μαύρο χρώμα και από την άλλη ασημένιο και να είσαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιαστεί!

2
Bodycare goddess

Στην κολλητή σου αρέσει ό,τι έχει να κάνει με το bodycare; Εεε τότε σου έχουμε το πιο κατάλληλο δώρο!

Πάρε της ένα σετ περιποίησης σώματος! Θα ξετρελαθεί! Επίλεξε ένα gift set COSMIC DUST ETHEREAL με glitter το οποίο περιλαμβάνει αφρόλουτρο και glitter body mist για να χαρίσεις λάμψη και μοναδικά αρώματα.

3
Skincare but make it shining

Ειδικά τις γιορτές που πάμε από πάρτυ σε πάρτυ, και είμαστε όλη μέρα μακιγιαρισμένες, το πιο σημαντικό πράγμα για κάθε γυναίκα είναι να κάνει το σωστό skincare για να έχει λαμπερό δέρμα!

Γι’ αυτό κάνε δώρο σε ‘σένα ή στην κολλητή σου ένα gift set με μάσκα προσώπου COSMIC DUST με ροζ άργιλο και συνδύασέ το με το face serum COSMIC DUST plump & glow με glitter.

4
The must-haves gift set

Το απόλυτο χρώμα της φετινής χρονιάς -και πόσο μάλλον των γιορτών- είναι το magenta.

Δώρισε το απόλυτο gift set με το κραγιόν COSMIC DUST futuristic magenta και συνδύασέ το με ένα σετ πινέλων COSMIC DUST απαραίτητα για ένα όμορφο makeup.

Είναι το ιδανικό δώρο για να κάνεις την bestie χαρούμενη τώρα τις γιορτές: statement κραγιόν και πινέλα για το ρουζ και τις σκιές και θα είναι πανέτοιμη για πάρτι!

Φέτος Χάρισε Δώρα, Μοίρασε Ομορφιά

DUST+CREAM: MAKEUP YOUR OWN STORY


Shop online: DUST+CREAM

Καταστήματα:
Λευκωσία: Nicosia Mall & Λήδρας 130
Λεμεσός: Ανεξαρτησίας 84-86
Λάρνακα – Metropolis Mall
Πάφος: Αγ. Παύλου & Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων 2

Follow DUST+CREAM
Instagram: dustandcream.cyprus
Facebook: DUST+CREAM Cyprus
TikTok: dustandcream.cyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending