fbpx

Αυτά είναι τα 5 νέα features & updates του Instagram που θα λατρέψεις!

Insta-lovers μαζευτείτε γιατί σας έχουμε exciting news για το αγαπημένο σας social media app! Τα νέα είναι «ζουμερά» και τα νέα features & updates που έρχονται στο Instagram πολλά…

Εμείς τα βρήκαμε και ανυπομονούμε να τα χρησιμοποιήσουμε το συντομότερο, γιατί θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη από ποτέ! Δες όλα τα IG secrets που σου μαζέψαμε και σίγουρα θέλεις να μάθεις (και θα λατρέψεις fr).

Δες τα πιο κάτω:

1
Παρακολούθηση τοποθεσίας

Twitter.com/@alex193a

Το πιο φρέσκο update, ονομάζεται “Friend Map” και κάνει ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά του… Σου επιτρέπει, δλδ, να έχεις πρόσβαση στην τοποθεσία των φίλων σου, αρκεί να έχουν ενεργή αυτή τη λειτουργία στις ρυθμίσεις τους. Ακόμη δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή, αλλά ξέρουμε πόσο ανυπομονείς!

Φαντάσου απλά: χαζεύεις το feed σου ενώ είσαι με τις πιτζάμες στο κρεβατάκι σου και τσούπ, πέφτει ειδοποίηση που αποκαλύπτει το ακριβές location του crush σου στην τελευταία του δημοσίευση… Δεν περιγράφω άλλο! #cantwait

2
Επεξεργασία μηνυμάτων 

about.fb.com

Let’s partyyy! Επιτέλους το IG μας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε ένα μήνυμα, αφού το στείλουμε. Είτε πρόκειται για typo mistake, είτε κάτι που δεν σου φαίνεται «σωστό», πλέον μπορείς να το διορθώσεις εντός 15 λεπτών από την αποστολή του. Βασικά είναι σαν να έχεις ‘τίπεξ’ για τα DM’s σου.

Για να κάνεις μια αλλαγή, πάτα παρατεταμένα το απεσταλμένο μήνυμα και στη συνέχεια, επέλεξε «επεξεργασία»… Μετά κάνεις ό,τι αλλαγές θέλεις!

3
Κάνε pin τα chats σου ή/και προσάρμοσε το theme που θες

about.fb.com

Πόσες φορές ευχήθηκες να εμφανίζεται πρώτο-πρώτο το chat με την κολλητή ή το chat με το αμόρε;

Τώρα μπορείς να το βλέπεις στην κορυφή του Inbox σου, φτάνει να κάνεις swipe left στο chat που θες και στη συνέχεια να πατήσεις “pin”. Εννοείται πώς με τον ίδιο τρόπο μπορείς να το ‘ξεκαρφιτσώσεις’.

Από την άλλη, μπορείς αν θες να τους αλλάξεις και theme (όπως στο messenger). Για να δεις τις επιλογές σου και να κάνεις την αλλαγή, άνοιξε τη συνομιλία, πάτα πάνω στο όνομα του προφίλ, πήγαινε στη ρύθμιση “themes” και επέλεξε το αγαπημένο σου!

4
Απενεργοποίησε τη λειτουργία του «διαβάστηκε»

@kyriaki.socials

Εσύ το ήξερες;🤔 Στέλ’το στη φίλη/ο που θέλει να διαβάζει μηνύματα χωρίς να φαίνεται!🤩 #instagramhack #instagramtips #cyprus #instagrammessages

♬ Pretty (Sped Up) – MEYY

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Από εδώ και στο εξής, μπορείς να απενεργοποιήσεις τη λειτουργία του «διαβάστηκε» με μερικά απλά βήματα. Βέβαια, όταν θα θες να μάθεις αν η (wanna be) σχέση σου είδε το μήνυμά σου, θα μένεις με την απορία αν απενεργοποιήσει κι εκείν@ τη συγκεκριμένη λειτουργία!

Για να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις το “seen” από όλες τις συνομιλίες, πηγαίνεις στις ρυθμίσεις, πατάς μηνύματα και απαντήσεις/messages and replies (ή κάνεις search και το βρίσκεις), μετά πατάς «Εμφάνιση αποδείξεων ανάγνωσης»/“Show read receipts” και πατάς on ή off ανάλογα με το τι θες να κάνεις!

5
Κάνε save τα αγαπημένα σου stickers

about.fb.com

Αν έχεις αγαπημένα stickers που στέλνεις ξανά και ξανά και θες να τα βρίσκεις πιο εύκολα, τώρα μπορείς!

Πάτησε παρατεταμένα το αυτοκόλλητο που θέλεις να αποθηκεύσεις και στη συνέχεια θα το βρεις πάνω – πάνω όταν πατήσεις ξανά την επιλογή για αποστολή sticker. Τόσο απλά και γρήγορα!

Ποιο από τα πιο πάνω features/updates είναι το αγαπημένο σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending